Menu degustacyjne

Serdecznie zapraszamy Państwa na nasze menu degustacyjne przygotowane przez Szefa Kuchni – Mariusza Kucharczaka, laureata Wine&Food Noble Night 2018:

  • I miejsce dla Restauracji Boletus pod dowództwem Szefa Kuchni Mariusza Kucharczaka w kategorii DANIE GŁÓWNE

  • II miejsce dla Restauracji Boletus pod dowództwem Szefa Kuchni Mariusza Kucharczaka w kategorii PRZYSTAWKA

  • Szef Kuchni już po raz kolejny zabierze Państwa w kulinarną podróż przez historię. Mariusz Kucharczak zaprezentuje nowe, 7-daniowe menu przygotowane w oparciu o przepisy z książki: "Za stołem w Kliczkowie", w świeżej i wiosennej odsłonie.


    Przygotowane przepisy będą dostępne wkrótce w specjalnej książce kucharskiej opowiadającej historię Zamku Kliczków przez kulinarny świat Mariusza Kucharczaka.

    Liczba miejsc ograniczona na kolację degustacyjną jest ograniczona!


    Prosimy o telefoniczną rezerwację miejsc : 75 73 40 700